Mine tips til å få opp selvtilliten.

 photo Espen.Blogg.860.400_zpsebzlxlcn.png

Halla folkens.

Jeg fikk noen spørsmål om dette med selvtillit fra SB12, hvor dem også ønsker å utfordre meg i dag med å dele gode tips på selvtillit boost. Dette er faktisk noe jeg har skrevet og snakket om på tv før, så jeg gjør det med glede igjen.

Selvtillit er noe alle mennesker trenger og selv slet jeg masse med nettopp dette da jeg var ung. Jeg hadde dårlig selvtillit og selvbilde, men med noen tøffe grep over årene kom dette mer og mer frem.

♣ En måte å øke selvtilliten er at du passer på ånden din. Tenkt at du er ren fra topp til tå og det inkluderer også munnen din. Skyller du munnen din i 1 minutt med SB12 får du garantert god ånde i 12 timer. Dette er fint å gjøre om det er et viktig møte du har eller kanskje en blid date som ligger på agendaen. Skal man si fra til personen med dårlig ånde? Hei, vil du ha litt SB12 kanskje?

♣ Trening og mat er en fin måte å øke selvtilliten og selvbilde på. Jeg veide en gang 115 kilo og grunnen var dårlig selvbilde og selvtillit. Jeg turte ikke gå på treningsenter, og når jeg møtte folk så turte jeg ikke se dem inn i øynene. Jeg begynte tidlig å jobb (12år) på en kiosk i Vennesla. Jeg likte ikke å se kundene i øynene, jeg var virkelig redd for det meste. En dag sa jeg til meg selv. Nå er det nok!

Sånn kan du ikke ha det lenger Espen. Nå slutter du å trøstespiser og heller få fokus og orden på livet ditt. Den onsdagen 04.05.98 klokken 10:49 begynte mitt nye liv. ( Jeg husker datoen og klokkeslettet) Jeg kastet alt jeg hadde samlet på av negativitet inkludert «venner» som jeg trodde var venner. Jeg var målbevist på å starte livet på nytt. Mitt hovedfokus lå i ordene ( ALDRI MER MOBBEOFFER) Jeg startet med trening ute hvor ingen kunne se meg, det gikk så bra at jeg løp 5 mil i uken til slutt. Jeg slo rekorder etter rekorder som jeg selv hadde satt, og har i dag min rekord på 1 mil, 36 minutter. Den er jeg virkelig stolt av og det gav meg en selvtillit-boost som sa at jeg kan klarer det jeg setter fokuset på. Hør på din indre stemme, få bort alt som er negativt i livet ditt. Dette er noe du virkelig ikke trenger. Lær å ha fokus på det som telle, og det er DU. Ingen andre kan bestemme at DU ikke er god nok, for du er den beste utgaven av deg selv.

♣ Vær glad i deg selv og tør å være den du er. Husk at du er ikke anderledes selv om du går litt andre veier enn dem som ønsker å være som alle andre. Vær stolt av den du er og den du er på vei til å bli. Når jeg tar opp dette så kan jeg nevne en mann som endelig tør å være seg selv. Denne mannen ser jeg på som en helt og et fantastisk forbilde for mennesker som sliter med å være seg selv. Jeg mener også han er et forbilde for dem som er foreldrer. Mannen er Bruce Jenner, kanskje jeg skulle sagt damen nå, men uansett så er han/hun et ekte forbilde. Bli et forbilde du også. Dont judge others!

Jeg vil bare avslutte med en liten ting. Lager du et kult profilbilde kan du nå vinne en selvtillits boost i form av en photoshoot med den super dyktig fotografen AKAM1K3 og stylist. Konkurransen finner du HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Utrolig godt skrevet Espen! Selvtilliten er det viktigste man har. Ikke alltid lett i ei bygd som vi kommer fra. Gøy konkuranse også btw:-)