Vinneren av PT utanningen til en verdi av 50.000 kroner er?

P3296161

God søndag, da er dagen her hvor en vinner skal kåres.

Gratulere så mye til vinneren av denne PT-konkurransen. Jeg er så stolt over å kunne gi deg en slik utanning. Selv kjenner jeg ikke deg Åshild, men tror virkelig du kommer til å elske denne skolen. Lærerene er fantastiske og samholdet med klassen er veldig bra.

AFPT kontakter deg så fort som mulig. Gratulere nok en gang kjære du.

Jeg sitter selv å leser på prøver nå etter dagens skole. Det er så spennende og morsomt. Jeg håper virkelig du har ønsket deg denne utanningen. Håper jeg får lov til å gi ut flere slike premier. For deg som ikke vant denne gangen så fortvil ikke fordi du kan forsatt signere deg opp HER hvor du vil motta et gavekort på 2500,- for PT-utanningen din. Dette gjelder ALLE leserne mine:

Velkommen til PT-verdenen. Vi ses litt senere godtfolk.

Lenge leve utanningen som redder mennesker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Åh dæsen!! Er i USA på treningsleir og har akkurat fått lest blogginnlegg og epost….eg vann!! SÅ glad og JA, eg har ønska meg denne utdanninga!! Tuuusen takk!!