Møt tvillingen min Erik!

P5061938

Jacket // Blk Dnm. Shirt // Cubus. Jeans // Lee-MQ. Shoes // Stockholm Design Group.Happy lørdag godtfolk, snakker vi tidens motefest i går eller?

Makan så moro. Det er kanskje ikke tvillingen min Erik du møter her, men en gutt som elsker å leke med bilder og kamera. Jeg er så happy med kameraet mitt og blitzen gikk i et i går for å si det sånn. Bildene fra festen og andre opplegg skal dere snart få, men nå må jeg pakke å kommer meg videre.

P5061886

Livet til en blogger stopper aldri. Til uken skal jeg faktisk velge meg ut kjøkken til leiligheten på Løren og dere skal også få se litt av hva jeg har valgt ut av designet til mitt walkin closet som jeg bygger. Denne guttungen har alt for mye klær så nå skal det bli system for alle penga. Vi ses litt senere folkens. 

P5061839P5061836P5061902

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *