Gullrutensmotefest here i come #Bergen next!

P5071945

God morgen dere.

Da har dressen min kommet og jeg begynner å bli klar for motefest i Bergen. Denne helgen er det Gullruten og siden jeg jobber med tv er dette selvsagt ekstra stas. Dressen jeg har valgt for kvelden skal dere få se i kveld om dere følger meg på Snap eller instagram.

Dem hadde ikke min størrelse i butikken (blitt så stor over ribbene) Isabell som jobber i Moods butikken leverte den hjem på døren min, snakker vi service eller? Love it. Skoen er også fra Moods of Norway og i must say. Hello vintagelooking lovers. Jeg er virkelig en sucker for all vintage så disse kastet i handlekurven med en gang jeg så dem.

Flyet mitt går snart(livredd for å fly), men jeg skal rekke å få meg en deilig treningsøkt før kveldens fest. Neste innlegg skal jeg hvertfall få ut til klokken 19:00 i kveld. Da skal jeg vise 17 mai dress nummer 2.  Vi ses snart, ha en fin dag på jobb så lenge. 

P5071950P5071955

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *