17 mai dressen

P5061803

Suit // MQ Shirt // MQ. Tie // MQ. Shoes // Stockholm Design GroupGod ettermiddag.

Jeg har en ting for dresser om dagen. Det er virkelig noe sexy med oss gutter i dress på 17 mai. Hadde jeg hatt bunad så hadde jeg nok gått med den, men siden jeg aldri har gått til innkjøp av bunaden så blir det ofte en ny dress hvert år eller fem. (dressfreak)

Jeg har vært å plukket ut 4 favoritter som jeg gjerne vil dele med dere som er på jakt etter den perfekte dressen til deg selv eller din mann evt sønnen deres. Det jeg har gått for i år er kvalitet og pris. Ting trenger ikke være så dyrt, men det er fint om den holder seg til neste anledning. I morgen kommer neste dress, den er fra Moods of Norway og er sykt fet til mai sesongen. Happy grillings godtfolk. Nå skal jeg kaste meg ned i skolearbeid, vi ses litt senere. 

P5061815P5061812P5061819P5061827

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *