Frøyarussen 2015!

P5021614

Hvem hadde trodd at det ble russetreff på Sagene i mai 2015? Ikke jeg, men det ble det denne lørdagen og artig var det også. Disse fantastiske russene fra Frøyaland er virkelig en sjanger for seg selv. Vi lo, vi skreik og vi knipset bilder på sosialemedier som aldri før. Jeg håper Åse, Adrian, Tuva, Pål Audun, Frida, Frida Elise, Thea, Sindre, Helle. Hildegunn og Amanda får festet som aldri før. Jeg digger dere alle sammen. Kos dere videre på Russeferden i mai.

Russ-Frøya-2015-6

Da jeg var russ ble jeg faktisk døpt til «Britney» russen. Det skulle  igrunnen være danseløva, men i Vennesla hadde vi vist nok bare plass til en «danseløve» i 2009, så da ble jeg «Britney»russen. Britney liksom, makan til fan jeg var av hu «Oops i did it again» dama. Det var selvsagt før frk Spears ble crasy og gikk berserk i Los Angeles.

FotorCreatedP5021624

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *