Streetstyle saturday.

P5011554

 Jeans // Diesel. Jakke // Jofama-MQ.  Shirt // MQ. Shoes // Eurosko-Stockholm Design Group.


God laurdag fine venner. For dere som ikke følger meg på Snapchat så må jeg bare si at jeg hadde en fantastisk tur ut på Sing i går. Hele den #flaue videoen ligger enda på my story, Ha ha. Det er litt deilig å kunne dra på en fest hvor du ikke kjenner noen og til slutt ender man opp med masse nye venner, pluss 100 nye røde russekort. Random shit kalles den type fest. Jeg er fan.

Nå skal jeg komme meg ut for å handle interiør til mitt nye blogg-kontor. Det er så mye fint ute i butikkene nå så håper ikke jeg går på en smell. I morgen skal jeg opp på Løren og sjekke ut litt hvor jeg skal flytte til neste år. Gleder meg til å hilse på alle naboene mine og sjekke ut hva Løren har å by på. Er du på jakt etter leilighet så si fra, jeg kan helt sikkert få deg inn på en visning og da kan du bli naboen min. Hvor kult hadde ikke det vært a? Me & you på Løren. Jeg tror det hadde blitt mye iskald vin på oss da. Ses litt senere folkens.

P5011532P5011541P5011571P5011587P5011598P5011600

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *