Mitt nye Bloggekontor på Sagene.

P4291514

God fredag go happy 1 mai. 1. mai er offentlig høytidsdag og offisiell flaggdag, men flagg har jeg ikke og jobb må jeg gjøre. Sånn er livet til  en proff blogger i 2015.

Jeg tenkte dere skulle få se mitt nye bloggkontor på Sagene. Jeg er så glad for dette «lille» kontoret mitt. Her skal det bli så feiende fint å jobbe etterhvert. 1 juni flytter jeg alle tingene over. Etter 8 år som Frogner mann er det på tide å bytte plass. Jeg tror ikke jeg kunne bodd noen andre plasser i Norge enn i Oslo. Blir savnet etter Vennesla for stort kan jeg bare gå rett ut døren for nærmeste nabo er Sagene kirke, now thats funny!

Hallelujah og god 1 mai folkens, vi ses snart.

IMG_7830IMG_7817


76_36450595_xl

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *