Bloggen/skolen og jobben med Norske Talenter!

P4231036

 God morgen folkens.

Disse bildene tok jeg til et magasin shoot med Annette & Christian, sykt gøy! De er så flinke med alt og det var kjempe moro å være tilbake på «modell»fronten igjen. Det begynner å bli noen årsiden.Jeg jobber så mye om dagen at det er faktisk vanskelig å legge ut to innlegger pr dag, dette beklager jeg. Nå sitter jeg både med bloggen/skolen og jobben med Norske Talenter. Driver også å flytter ut av leiligheten min på Frogner til Sagene. Dette er veldig stas, men flytting tar virkelig tid.

Ting begynner å bli litt mye, men jeg skal få alt til. Fra neste uke blir det litt bedre (håper jeg!) Da skal reiser jeg til Bergen på fredag og skal være reporter på den røde løperen til Gullruten, det gleder jeg meg sykt mye veldig til. Da må alt være pakket og klart.

Det er også veldig kult at så mange har meldt seg på PT utanningen jeg gir bort da. Gleder meg til å trekke en heldig vinner.  Håper dagen deres blir magisk. Følg meg gjerne på SnapChat, det er letter å oppdatere på vegen 🙂


P4231124P4231063P4231075P4231094P4231117

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *