I love mondays!

P4231457

Mandagen er her og jeg elsker hvert virkelig mandager.Mandager er dagen vi kan starte helt på nytt. Jeg digger nye begynnelser. Det eneste som er det samme hver mandag er kaffen min, og den samme tannkrem fra USA. Jobben er helt forskjellig fra sist mandag, nå er jeg på et kontor på Frogner og jobber med Norske Talenter. Jeg hadde ikke på meg denne morgenkåpen sist mandag, da satt jeg i shorts faktisk. Jeg trente heller ikke samme rutinen som jeg gjorde sist mandag, men pt var den samme. Jeg var heller ikke eier av en helt ny leilighet sist mandag, det er jeg nå-

Nei folkens, vi må slutte å hate på mandager. For mandager er igrunnen den beste dagen å starte alt på nytt. Lenge lever mandager. Nå er det telefon intervjuer som gjelder, så for dere som ikke har helt skjønt dette enda: MANDAG er tingen.

P4231450P4231443P4231444

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *