I dag skal du få en gratis PT-utannelse av meg.

P4150209

God søndag mine flotte spræke mennesker.Ok, so this is it folkens. Dere vet jo at jeg går på Akademiet for Personlig Trening for å bli PT og ofte deler jeg mye om trening og hva vi lærer på denne skolen på bloggen.

Nå har det seg slik at Glenn, Camilla og jeg skal gi en leser hver deres egen gratis PT-utanning på samme skole. Ja, du høre meg, GRATIS! Det er så kult å få lov til å gi ut noe via bloggen som vi alle tre kan gå god for.

I dag føler vi oss som nissebloggere.

MEN VENT LITT!!!! Ikke nok med det, alle som melder seg på konkurransen vil også få et gavekort på 2.500kr (Im not kidding). Jeg er så glad for at jeg få ta en del i dette, hvertfall med tanke på at personen som vinner faktisk en dag vil redde et liv.

Dette er min løpekompis, når vi trente sammen sist onsdg fikk jeg muligheten til å bruke veldig mye av hva AFPT-skolen har lært meg. Sykt gøy og veldig givende. Elsker jobben min.

IMG_6938

Vinneren trekkes søndag 10. mai! Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Spennande! Har vurdert AFPT sjøl, hadde vore fint å vinna denne premien 🙂 (er med i konk på både din og Camilla sin blogg, håpar det er lov??) Ha ein fin dag:)