Hvordan løfter du fua opp noen hakk? (Kardashian style)

P4230991

God laurdag booty working people!Jeg har igrunnen alltid hatet å trene bein. Grunnen er at jeg aldri helt har fått til og at dette er et området som jeg finner veldig kjedelig å trene. Det som har skjed er Ståle, min perfekte hardcore personlige trener nede på Icon.

En hang i uken har vi trent fu og bein noe som har gjort at jeg har løftet fua opp og beina har fått seg noen deilige muskler de kan kose seg med. I dag tre månder etter vi begynte er bein noe jeg elsker å trene. Vi kjører så hardt at jeg noen ganger kunne ønske at jeg hadde et balltre som jeg kunne bruke på Ståle, fordi det gjør så sinnsykt vondt når vi holder på, ha ha. Men vi to er team og jobber mot samme mål. (Sunn helse)

Dette er den øvelsen jeg hater og elsker mest av alt. Man tar strikk rundt beina og knytter alt man har. Da stopper man oksygen og blodet slik at det ikke kommer ned til beinet. Så tar du å presser beina med legpress (helt jævelig) reis deg opp og tell til 10 og forsett. Du klarer ikke mange og når du tar av strikkene etterpå kjenner du at blodet strømmer nedover. Her snakker vi real muskel bygging.


Jeg må nå komme meg på skolen, men i morgen skal jeg ha en treningskonkurranse hvor en av dere vil en Personlig trener utanning. Gratis skole folkens!

P4230986P4230987

 

P4230990

 

P4230995

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hei, dette var interessant og inspirerende. Har selv vanskelig for å få muskler på bein og rompe. Kunne du laget en video som viser hvordan du gjør dette?