Mote med Hedda & Espen.

P4220939

 Jeans / Diesel. T-shirt / YSL. Shoes / Eurosko/Stockholm design group.God kveld i hjemmet. Jeg er endelig kommet meg hjem etter en hektisk pressedag med deilige Hedda. Hedda har veldig mye på agendaen om dagen så da er det alltid kult å få noen minutter/ timer med naboen, vi er faktisk naboer på Frogner.

Jeg avsluttet det hele med en etterlengtet frisørtime hos Mint på Bislett (Farvel tykt hår). Jeg har også fått et par super kule oppdrag i dag som jeg gleder mæ veldig til å fortelle dere. Dette blir så fet.

I morgen har jeg fotoshoot så nå skal jeg kaste i meg litt Kvarg og komme meg på trening. Må være fresh til morgendagen vettu. Håper dere får en deilig lille lørdag. See ya in a bit 🙂 Spis Kvarg og bli happy eller dropp det og spis noe annent. Mat er mat. 

P4220969P4220920P4220926P4220957P4220907FotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *