Oslo Life!

FotorCreated

God morgen folk & røvere.Skal vi bli snapbuddys? Jeg har lagt med navnene på disse froskene i bildet over så da kan dere add dem også. De er kanskje ikke så morsome som meg, men det er veldig pene og har et hjerte av bronsje. (gull)

Lene er nå på veg til NYC for å shoppe seg i hjel, stakkars typen.  Glenn og June er på vei til London for å dra på en førpremiere, stakkars skuespillerene. Jeg sitter da her og spise Kvarg og venter på et skype møte før jeg skal sette igang med treningen. I går booket jeg en random billett til Malaga for der har jeg aldri vært, har dere? Gi meg gjerne tips på what to do when in Malaga.

Jeg er veldig glad i snaplife og det er alltid veldig moro å se hva dere også driver på med om dagen. Digg å se at så mange er ivrige på trening, sånt blir jeg glad av. Vi ses på snap om litt.

FotorCreatedFotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Haha! Jeg lo godt når jeg leste dette Espen! 😀 <3