Getting ready for photoshoot.

P4200827

 God aften mine venner. Sava for et hærlig vær vi har fått. 23 varmegrader, snakk om flax.Jeg har løpt rundt i hele dag for å finne sko til et par shoots som kommer denne uken. Ble faktisk ferdig med den første shooten i dag. Tror dette vil se supert ut og kommer på bloggen når bildene er ferdige. På torsdag har jeg en shoot for et veldig stort magasin, slike oppdrag er alltid like gøye å gjøre. Siden jeg tidligere har jobbet som stylist er det litt digg å ha kjenskap til å kunne plukke sine egen klær, men denne gangen er det noen andre som plukker dem for meg. Skoene de finner jeg helst selv. Disse er både Aldo og Stockholm design group. Sykt kule om du spør meg.

Jeg kjenner jeg faktisk vil ut å ta meg en joggetur i parken, men først skal jeg bare bli ferdig med jobben her og blir det ikke for seint så kjører jeg hardcore med Niks`a.

Ses litt senere folkens. Følg meg gjerne på Snap om dere tør. 

P4200838

P4200840

P4200842

P4200844

P4200847

Skriv en kommentar