Treningstips

P4180559

 Happy sunday people.Beklager veldig sen update i dag, men dette skjønner dere sikkert om dere har vært ute av døren. Jeg sto tidlig opp og har løpt rundt som en liten happy kid i Oslos gater med et stort smil i fjeset for sommeren er virkelig kommet. Det ble faktisk en lang kveld hos Lene i går, men den updaten kommer litt senere for nå har jeg bare lyst å komme meg ut i solen igjen.

Den siste uken som har gått har jeg bodd på treningssenteret og jobbet veldig mye med å tøye og stramme opp ryggen og magen. Lenger nede ser dere hva jeg jobber med på treningen. Disse produktene er virkelig noe jeg ikke klarer meg uten. Dem er perfekte til å trene med hjemme. Løp og kjøp for dette er bra for kroppen.

P4180562

P4180543

P4180538

P4180542

 

FotorCreated

1. Ab wheel finner du HER & 2. Tube Roll finner du HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *