Healty pizza in a Snap.

FotorCreated

God søndagskveld mine pizza elskere.Ja, da har endelig jeg fått prøvd meg på søtpotet pizza, og den smakte helt 100% fantastisk. Noe så enkelt å lage også gitt. Det du burde tenkte på når pizzaen skal lages er søtpotetdeigen, pass på at denne ikke er alt for bløt.

Du trenger 600g med søtpotet. Det vil si ca en stor deilig rød potet. Denne poteten vil du koker opp i ca 20 minutter før du så moser det sammen med ca 150g speltmel, eller bare det melet du selv er fan av. Her putter du i en deilig dash (1ss) med ekte smør og et egg. Rør alt sammen og avslutt med det krydderet du skulle ønske. Tøm deigen ut på bakepapiret og let the magic happen med det du ønsker å ha på som fyll.

Mmmm Hilton`s pizza smaker virkelig godt.

P4190638

P4190643P4190648

P4190652

Denne grønne dressingen er laget av 1 pakke med Ruccola, 3 hvitløksfedd og 4 ss med mager kesam. Rør at sammen i stavmikseren og tilsett litt salt. Smaker fantastisk.

P4190644

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Sååå godt og såååå enkelt. Nam nam nam nam 🙂

  2. blir bunnen sprø? 🙂 eser veldig godt ut 😀