Lørdagens interiør shopping.

P4016274

 God laurdagskveld dere.Da var jeg kommet hjem fra interiør shopping i byen, og endelig har jeg funnet lampen min. Denne kommer til å kle opp leiligheten min veldig fint. Kongle lampe i bronsje er 48cm og vil passe perfekt i stuen min. Jeg har også sett litt på disse Omaggio vasene, men skal vente til den nyeste modellen kommer i butikken 30 april. Det neste jeg skal kjøpe er stuebord. Jeg var innom Bolia og fant et par der, men det var ikke love at first sight så da venter jeg litt med det.

Jeg avsluttet shoppingen med en deilig salat lunsj på Pascal og siden det er lørdag kjøpte jeg meg to makroner som jeg skviste langt ned i kjeften så nå er jeg strålende fornøyd.

Nå skal jeg komme meg i dusjen. Jeg skal på fest til Lene og hennes høylytte venninner så dette blir nok en tidlig kveld for meg. Neida, joda, neida……

Ha en fin kveld så ses vi senere. 

P4180563

P4180565

P4180567

P4180570P4180575

P4180576

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *