Get the Boda Style!

Adlink

P4170239

 God laurdag peeps, herregud som denne uken har flydd.Dette er virkleg en deilig laurdag så da må Boda jakken min på. Denne jakken og andre Boda jakker kan du kjøpe HER. Disse jakkene fra UK har vikelig blitt en del av min jakkefamilie. Nå skal selge den brune jakken om noen ønsker seg den. Den er i str M og du kan få den til en fin pris av meg. Den er veldig lite brukt.

Min plan for lørdagen er nå trening. Tenkte jeg skulle løpe meg en mil (10km) nå. Da får jeg kvittet meg med en del avfallsstoffer og er klar for å ta fatt på helgen. Hva med deg selv a? Er du klar for laurdag? Fikk nettopp en tvangstextmelding av Lene. Hun vil at jeg skal komme på fest hjemme hos henne i kveld. Dette kaller jeg nesten for tvangsdrikking. (koselig) Nå for jeg sette kurs på laurdagen. Ha en fin dag så lenge.

Ses snart. 

P4170242

P4170255

P4170506

P4170526

P4170529

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *