Fredagsshopping med Lene

IMG_6798

God morgen du der hjemme, på jobb eller skolen.Jeg må bare få sagt hvor forbanna stolt jeg er av kompisen min Lene. Noen av dere følger sikkert allerede både snap/insta eller bloggen hennes. Dette er virkelig ei jente mer gjern i ilden og i dag kan dere få kjøpe hennes fantastiske sommerkolleksjon online fra klokken 10:00. Er så stolt a deg mor.

Hadde jeg hatt deg som kjæreste eller om jobben min var å style deg opp til sommeren ville jeg gått for den kjolen nr 12. Badedrakten nr 13. Badedrakten nr 17 med bukse nr 15 til. Sava, dette er virkelig en deilig sommmerfeeling i pastellfarger. Lene har enda mer i butikken hennes, take a look.

Nå skal jeg selv sette meg ned og gå for litt innkjøp av herreklær til sommeren så videre på trening. Håper dere får en fantastisk fredag så lenge. Vi ses om litt.

Uten-navn-512IMG_6803

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. ÅÅÅÅ ESPEN <3 Du er best, TAKK for nydelig innlegg. Og takk for støtte, du er best. Håper du kommer på middagen ikveld <3