Trening med svaksynte. (Team RP)

IMG_6938

God morgen Kåre, lurer på om jeg har en leser som heter Kåre? Det er hvertfall en ny dag med trening og masse energi.I går var jeg på RP trening. Det er trening for dem som er svaksynte. Det er så deilig å kunne få lov til å være med på et slikt og bra opplegg som nettopp dette er. Jeg elsker å få lov til å gi tilbake, men etter denne treningen så var det virkelig Arild på 62 som har gav noe tilbake til meg. Arild er virkelig en champ, han hadde nettopp kommet fra spinning time. Snakker vi forbilde eller? Lett! Jeg fikk også tatt i bruk mye av det jeg har lært på skolen sammen med Arild så dette var super moro.

Hver eneste onsdag klokken 19:00 er det trening for svaksynte på Bislett. Jeg synes flere burde bli med på dette. Du blir kjent med nye og hyggelige mennesker, og du får en glede som virkelig ikke kan kjøpes. Jeg gleder meg allerede til neste onsdag.

Det er noen av dere har spurt om jeg kan lage en treningsplan og det vil jeg gjerne gjøre, men tror jeg skal vente til jeg er ferdig utannet så alt blir riktig, håper det går bra. Nå er det Kvarg frokost for meg så rett på pt-trening med Ståle.

FotorCreated

Intervall løping i 45 minutter.

FotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *