Mote for menn.

Adlink

P4100022

God kveld folkens, her kommer en liten «kopier» stilen dag.Jeg tror jeg har hatt den mest heavy bein treningen i dag, kan faktisk nesten ikke snakke om det for jeg får så vondt. Men trening skal kjennes, da får man resultater. Jeg har laget en liten «kopi» på stilene mine her så da kan dere bare shoppe om man er i det humøret.

Jeg er virkelig i et jobbe humør i dag så nå skal jeg forsette å skrive på denne tv-serien jeg har lyst å lage. Den er ikke til meg, men for et produksjonsselskap, håper dem liker denne ideen. Jeg er jo ekstrem kreativ, og hvetfall nå som jeg har drikke 1 liter med Pepsi max. (Falsk sukkerkick)

Ha en topp kveld videre så ses vi hvert øyeblikk.

P4100017FotorCreated

1. Jakke her. 2.Bukse her. 3. Skjorte her. 4. sko her. 

IMG_5752

IMG_5738

1. Genser her. 2. Bukse her 3. Jakke her 4. Skjorte her. 5. Sko: her

FotorCreatedP4086853

P4086845FotorCreated

 1.Denim jakke her. 2. Skjorte her. 3. Jeans her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *