Protein frokost «Kvarg»

P4120146

God morgen folkens. I dag skal dere få oppskriften på min deilige, sunne og proteinrike frokost.Jeg elsker frokost og hvertfall en som gir deg et god metthetsfølelse, derfor går jeg for Kvarg. Dette er litt som Cottage cheese, bare smaken er mye bedre. 1 pakke er 400g = 44g proteiner.

Kvarg er en type ferskost som minner om yoghurt i smaken. Den har lavt fettinnhold og høyt proteininnhold, og passer både som mellommåltid og i matlaging.

Dette er ikke en reklame for produktet, men et fantastisk tips fra meg til dere som enten vil spise litt sunnere eller er på diet. Jeg blander min 200g Kvarg med litt Funlighet. Dette er for å gi en god og deilig smak. Kaster i litt mandler og avslutter med  kanel. Nam nam.

Jeg håper dere får tidenes dag, nå må jeg videre. Ses senere.

P4140209P4140212FotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *