Where to travel for the summer? Dette er mitt tips til deg.

333A1483-364

God kveld mine deilige nettvenner. Håper dagen deres har vært amazballs.Jeg tenkte jeg ville komme med et realtivt kult reisetips til dere i kveld. Dette er en av mine favoritt plasser å besøke. Stedet er Puerto Vallarta  det er en by og en kommune i den Mexikanse delstaten Jalisco. Når du ankommer så tar du en taxi til gamlebyen. Her er plassen du vil bo. Ikke bo i den nye delen, der er det bare kjedelige amerikanere. I gamlebyen kan du få en ekte opplevelse av Puerto Vallarta.

Dette har faktisk blitt en av favoritt plassene til store kjendiser som bla Britney Spears. Ikke at hun burde betyr så mye når du kommer ditt, det som burde bety noe da er frozen margarita. Disse deilige drinkene er så gode og så billige at du kommer aldri til å reise til Spania igjen. Hola at ya, its frozen margarita time på Margarita Grill

333A1556-382

Se bildet under.333A1553-380

Føler du for å ta deg en lite tur ut av byen og kanskje leie deg en båt? No stress, det fikser vi. Da skal du reise til Ocean grill. Her blir du kjørt ut i båt til den mest eksotiske plassen du kan tenke deg. Føler du for en dukkert kan du gjøre det mens du venter på maten skal bli klar. Maten dem servere er super bra, billig og han som driver plassen er meget sexy for dere ladys. Alltid fint å kjøre en liten flørt når man først er på ferie.

Se bildet under. 

333A1441-347

333A1459-354

Hva med kvelden? Hvor bør man spise da for å få en opplevelse? Well folkens, da skal dere på Vista grill  Denne resturanten ligger oppe i fjellene. Det finnes alltid en gul taxi dere kan ta. Den koster ca 50 kroner. Prisene her er litt høyere enn nede i byen, men det er prisen å betale for en slik mat opplevelse. Pluss hærlige servitører som har skjønt dette med kundeservice. Husk å tips 20%. Ikke 10 % som alle i Tyskland gjør, dem er så gjerrige på ferie ass!

333A1578-389

Men Espen, hva om vi vil ta en surfetur? Well, no stress. Da leier du en bil hos Avis. Dette er ikke dyrt og du kjører en time til du kommer til drømmeplassen for alle surfere eller ekte hippi folk. Sayulita Helt fantastisk shopping og kule funkye hoteller til en fin pris. 

333A2032-510

333A2697-647

SAFE TRAVEL!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *