Workout and pensum!

P4130194

God morgen folkens, endelig mandag. Ny uke med nye muligheter.Da var jeg ferdig med morgentreningen min med Ståle. Han er min gale/inspirerende og motiverende personlig trener. Jeg elsker å trene med Ståle og hvertfall nå som jeg er student. Han lærer meg metoder og smarte triks som jeg tar med meg videre til min egen utannelse. Alle som skal bli personlig trener burde selv ha en pt for da blir lesingen litt lettere når man får gjort jobben i praksis. Skal du ikke bli personlig trener burde du uansett kaste inn litt penger på deg selv. Kjøpe deg noen timer fordi det er så deilig å ha noen som pusher deg til målene dine.

Dagen min går til hjemmekontor. Her skal jeg nå jobbe noen timer nå før jeg setter igang med enda mer lesing på skolen. Jeg har lukket persiennene så jeg slipper å se at solen skinner og jeg sitter inne. Smart move.

Vi ses litt senere.

P4110131

P4110132

Her er del 1. Tror dette kan bli veldig bra fremmover.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *