Hvor langt kan du pushe deg selv?

P4120142

God kveld spræge ugler. Håper søndagen har vært effektiv.Min søndag har gått i et på søndagsskolen. Ikke kirkeskole som jeg gikk på da jeg var liten i Vennesla. Nå går jeg på treningsskolen i Oslo, AFPT! (The academy personal training) for å si det pent på engelsk.

I dag har vi lært om pulsen og hvordan vi kan håndtere den fra sone 1 til sone 5, hvor fem er maxpuls. Man tar 220, minus alderen sin (33 kjekke år) og ender opp med et ca resultat. Min maxpuls ble da på 187.

Da var det bare å sette igang med løpingen. Jeg hadde ikke trodd at dette kom til å gå så bra, men jaggumæ! Jeg ble faktisk veldig fornøyd med min egen innsats. Jeg har ikke løpt så mye i det siste siden jeg holder tett fokus på styrke. SK2015! Neida, jeg driver ikke med slike trendbilder. Men det er viktig å være sterk og frisk.

Jeg tror virkelig de 5 milene jeg løp i uken før forsatt sitter i kroppen. Det handler virkelig om å pushe seg selv, man kan mer enn man tror.

Let the games begin muscle boys!

P4120162

P4120157

P4120154

P4120147


P4120141

Det er litt artig å se de store sterke gutta på skolen slite seg ut med løpingen. Endelig vant denne pingla litt, ha ha.

Vi ses senere, hipp hopp.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hei,

    Jeg vil anbefale deg å teste ut denne makspulskalkulatoren. Når man tar 220 – alder, så er det et veldig usikkert estimat av maskpulsen. Denne kalkulatoren tar litt flere faktorer med i beregningen, og stemmer stort sett bedre med det som er sannheten. Om man skal være 100% sikker, så er jo selvfølgelig en konkret makspulstest det beste.

    Sjekk ut da vel, så ser du om det stemmer http://www.ntnu.no/cerg/hfmax (helt gratis selvfølgelig), på CERG sine sider kan du også få estimert oksygenopptaket ditt, samt din fysiske alder – artig! 🙂