Secrets of blue!

P4100032

God laurdag folkens, hvordan er formen?Jeg hadde faktisk en sykt hektisk dag i går, den var så hektisk at jeg ikke har landet helt enda. Dagen startet med møter etter møter. Jeg fikk ikke trent heller, noe som gjør at jeg blir litt arg på meg selv.  Jeg spilte også inn promo til mitt egent talkshow, yes du hørte riktig. EspenHilton show. Jeg skal fortelle dere om det senere, men det var kanon fet. Jeg hadde meg med 7 fantastiske gjestet. Alt fra bloggere til artister.

Jeg fikk også tatt turen opp til Løren for å se plassen jeg skal flytte til neste år. Dette blir så bra. Hilste på noen nye naboer gjorde jeg også, Eva hun jobber på Gilde og vi skal ta kaffe sammen når jeg flytter inn. Jeg inviterte henne på inflyttningsfesten min også, kanskje litt tidlig å invitere folk et år før man flytter inn? Hun takket hvertfall ja så dette blir mega bra. og er ei morsom sprelle hu Eva.

Avsluttet kvelden med lanseringen til Lene Orvik sin nye kleskolleksjon, dama er flink og jeg er så stolt av ho mor. Nå må jeg løpe videre, men vi ses litt senere.

P4100022FotorCreated P4100016P4100024P4100023

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Åssen briller er det du har der Espen? Knalltøffe

  2. Hei min nye venn:-) Gleder meg allerede til kaffe og innflytningsfest på Løren. 1 år går fort:-)