Når ting blir for mye trenger man søvn.

IMG_5752

God dag kjære folke & røvere.I går hadde jeg det så hektisk, så da jeg kom hjem rundt klokken 20:00 sovnet jeg som en stein. Voknet opp igjen klokken 21:30, spiste og skulle lese litt på sengen, men sovnet igjen og voknet opp i dag klokken 08:00. Noen som trenger søvn eller? Jeg fikk endelig tatt meg en etterlengtet lunsj med Caroline. Det er ikke så ofte vi får møtt hverandre siden hun bor langt inne i hakkebakkeskogen, men når vi først møtes går tastatur-kjeftene våres i 100. Er så stolt av denne flotte budeia i skogen. 

oslo møtedag caroline berg eriksen aker brygge espen hilton

Dagen i dag er vel ikke mindre hektisk, møter etter møter. Jeg har skole helg, men tror ikke jeg rekker å komme meg på skolen før i morgen pga hektisk arbeidsdag, det betyr at jeg må lese enda mer, men det skal gå bra siden jeg elsker faget. Ja, noen ganger er ting hektisk, så da må man prioritere søvn og få jobben gjort når man vokner opp.

Jeg har spist Kvarg til frokost i dag, har dere smak dette? Det er farlig godt. Jeg skal komme med en deilig oppskrift på min Kvarg frokost. Sunt og godt. Nå må jeg løpe. Ha en sinnsyk bra dag folkens.

IMG_5729

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Looking good Espen! God helg så snakkes vi snart håper jeg!:-)