Lanseringsfest for ny kleskolleksjon.

IMG_6794

God morgen godtfolket. Starter dagen med å vise frem dama mi Lene. Neida, hun er sammen med en svømmer ved navnet GAAAAARD! Bra par er dem hvertfall.Mens jeg sitter å skrive dette innlegget så får jeg en Snap av Lene hvor hun driver å bruker de samme bildene i dagens innlegg. Ja, det er da man vet at man er skilt ved fødsel. Det er som to blondiner med brains on a bike.

Til fredag har Lene lanseringsfest for sin nye kleskolleksjon som dere kan få tak i på BikBok. Jeg har sett litt av hva som kommer og jeg kan love at dama kan dette med klær, hun er nesten like flink som meg, (neida) Hun er faktisk mye flinkere med pastellfarger. Noen av plaggene som det kommer mye av er fargen hvit, den fargen er stor i sommer så løp å kjøp. Prisene er også fantastiske så dette kommer dere til å like maximalt. Jeg gleder meg hvertfall til fredages lanseringsfest på barvulkan. Her kan du se litt av hva som kommer.

Nå skal jeg komme meg på trening, så videre på møter og resten av dagen er opp til fantastien. Vi ses. 

IMG_6798IMG_6803

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer