That white denim

Adlink

P4060498

God kveld folkens, håper dagen tilbake på jobb har vært fantastisk.Jeg føler enda at påskelammet ligger i kroppen å skvulper godt sammen med rødvinen. Både treningen og hodet har vært på en helt annen planet i dag, mulig det var jupiter for det var ingen kjente der. Alle mine venner er jo fra mars.

Jeg skulle igrunnen fortelle dere om et sykt kult prosjekt som jeg skal være amassadør for, men siden jeg har veldig dyktige folk rundt meg så må jeg holde litt tilbake til jeg får et go fra dem. Når jeg tar på meg ambassadør oppdrag er det viktig at alt skal være i orden før nyheten slippes. Den kommer nok før dere aner ordet. Veldig spennende tid i venter dette.

Planen nå er igrunnen å komme meg ned på Parkteateret til en premierefest, men jeg er virkelig sliten. Hva om jeg drikker 4 kopper med RedBull? Nei…. Ok, jeg skal ta en pushup og spiser noen nøtter, mulig det hjelper på energien.

Vi ses senere godtfolk,

Dagens lille tips: Kjøp deg en hvit denim skjorte til sommeren og lek at du er back to the 80`s

P4060500

P4060515

FotorCreated

Hvit denim skjorten finner du HER

P4060511

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *