Salget er startet!

(Adlink)

P4056730

 God morgen og godt nyttår for noen månder siden ( En deilig throwback kommentar det der), Håper hvertfall at rutinene du lovet deg selv på nyttårsaften forsatt holder.Jeg elsker å ha hjemmekontor i sånn 20 minutter før jeg må løpe videre til neste avtale. Jeg hadde faktisk litt problemer med å sove i går så da gjorde jeg noe dumt. Jeg gikk inn på salget og der ble jeg sittende i 1 time. Det var så utrolig mye jeg kunne tenke meg som jeg virkelig ikke trengte, men plukket bare ut et par ting og selvsagt måtte jeg inn på «ikke» salget også. Der dukket det opp en liten jækel som blir med meg på en reise jeg skal litt senere.

Hei, hvor det går i Visa land. Ja, ja. Jeg er hvertfall fornøyd med nattens fangst.

Nå skal jeg komme meg på trening, men vi ses litt senere for en update på livet, håper ikke jeg har skremt dere bort fra snapChat btw, ha ha.

Ha en fantastisk jobb dag.

P4056733P4056742

P4056735 FotorCreated

Hemingway Parka til 50 off. Du finner jakken HER

FotorCreated

Hopper PL Tux Fresco Tux 50% off finner du HER

FotorCreated

Must have frakk HER 2. Genser finner du HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Tror det skal litt til for du skremmer meg bort fra snapchat iallefall! haha! 😛 Ha en strålende dag videre!

  2. Ikke de verste kjøpene du kunne gjort, vil jeg si 🙂 Men du … er det lov å spørre hvor du har kjøpt det flotte spisebordet?