Shop to ya drop bare 50% billigere!

(Adlink)

P4066767

Shoes / Zign. Jeans / MQ. Shirt / Topman. Jacket / MQ

God ettermiddag folkens, det føles virkelig ut som søndag  i dag.Jeg kom hjem seint i går med toget og satt klokken på 08:00 sånn at jeg kunne dra denne påskekroppen ned på pt timen min. Det er merkelig hvor vanskelig det skal være å komme seg opp av sengen når man har fri, men i did it. (YEAY!) Både treningen og rutinene mine ble gjort tidlig i dag så kjenner meg veldig stolt.

Jeg har fikk en fantastisk lunsj servert av kjæresten, problemet er bare at jeg regerer på brødmat. Siden det er JA-dag så spiste jeg alt sammen. Nå sitter jeg her på sofaen og har stor krangel med magen min, men jeg kommer så til å vinne denne diskusjonen!

Viste du at du kan faktisk låne penger om du føler for å shoppe hos Komplett bank ? Er det litt spesielt, eller er det helt greit? Er du en av dem som bare ville lånt penger for å få de tingene du trengte asap? Jeg har gjort det en gang, men betalte det tilbake innen 14 dager da så det var helt topp for min del. Det blir jo igrunnen som et kredittkort.

Nå skal jeg jobbe videre med et par spennende ting. Når alt er klart blir jeg å fortelle dere om prosjektene. Ha det fint så lenge.

Helt neders ligger det en liten 50% billigere shopping inspo til dere. Jeg elsker at salget er startet. 

P4066826P4066828P4066759P4066788

Stjel stilen til 50% billigere.

FotorCreated

1: Jakke HER. 2: Lang hvit skjorte HER. 3:Blått skjerf HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *