Where to eat when in Kristiansand.

P4036510

God lørdag happy easter people. Håper påsken er fantastisk og at dere har like fint vær som vi har på sørlandet.I går reiste vi fra sommerbyen Arendal med hurtigtoget NSB til patriotbygda mi Vennesla. Det er så deilig å komme hjem til alt som er kjent og hvor de eldre har en energikilde som virkelig smitter. Det er litt rart, men jeg synes at eldre mennesker i bygder er litt mer fornøyd med livet enn dem som bor i storbyer, kanskje det bare er meg?

Kvelden kom og vi hadde booket bord på Le Monde. Dette er en resturant som ligger i kirkegaten (Selvfølgelig så heter det kirkegaten i Kristiansand) Jeg har vært mye ute å spist i denne deilige sørlandsbyen, men har aldri opplevd slik kvalitetsmat.

Jeg kan virkelig anbefale dere til å stikke innom/booke bord på Le Monde. Sørvisen på restauranten var helt tipp topp, servitøren kunne ikke for mye norsk så det var jo enda mer sjarmerede og da føler jeg meg mer hjemme. Vi elsker jo mennesker med litt slaaang på dialekten. Prisene ligger fra 299.- til 599.- det er virkelig ikke galt når man får ekte kvalitet for pænga.

Det er rart dette med dialekt. Jeg føler faktisk at jeg må skrive litt på dialekt når jeg er på hjemmebane, men da hadde dere ikke skjønt noe av dette innlegget. For vi i Vennesla snakker så fort at det kan virke som bygda har sin egen morse kode til tider. Got to love it.

Nei, jeg får komme meg ut på verandaen og drikke enda mer kaffe mens solen steiker. Ha en forsatt fin påskelaurdag.

P4036504P4036516

P4036518

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *