One happy easter ChatSnap!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy påskesnaps fra oss til dere. Herregud for noen pene barn, sånn så ikke jeg ut som kid hvertfall!Jeg elsker virkelig SnapChat og det er så moro at så mange av dere har lagt meg til som venn, digger å følge med på hva dere styrer med i påsken. Det er beste med SnapChat er jo at jeg kan se og følge med på hvem som er innom bloggen min også, riktig bonus spør du mæ.

Jeg tar med meg Snap`n min på fest i kveld, da skal det virkelig ChatSnappes fra påskedansen i Vennesla.(så harry at jeg elsker hvert øyeblik) Vil dere være med på festen? Sleng dere inn og legg meg til på EspenHilton.

Vi ses godtfolk og keep the party alive.

FotorCreatedFotorCreatedIMG_6722 IMG_6723

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *