Vi drar til fjellet evt sørlandet.

P4026318

God påskemorgen og beklager om jeg overkjørt dere på SnapChat i går. Jeg er bare happy fordi det er påske.Jeg sto faktisk opp klokken 09:30 det er ikke ofte jeg sover så lenge, men sava så deilig.

Det beste med påske er at alt er chill. Sjekk mitt blogg kontor i dag. Her sitter jeg med min varme kaffe mens fuglene skriker på utsiden og barna er på jakt etter påskeharen. Livet er virkelig hærlig i påsken dere. Planen for dagen er en gåtur ved sjøen sammen med barna, drikke enda mer kaffe og ikke gjøre noe mer enn det før senere på kvlden. Livet på sørlandet er virkelig fantastisk nå.

Jeg skal til Kristiansand litt senere for å ut å spise middag med min bror og hans kone, tenk at broren min og jeg skiller bare 11 mnd, mor var ei bizzy lady om du skjønner. Ha ha. I morgen er det den store påskedansen i Vennesla og siden jeg er en Vennesla patriot så skal jeg slå ut rockefoten og ta helt av. Vennesla altsår, man kødder ikke med den snasne bygda.

Vi ses litt senere, eller kanskje vi ses på påskedanse? Ha en chill dag folkens.

P4036406

P4026361 P4026350

P4026371P4026342

Vi la ut gulrøtter til påske-kaninen på kvelden og i dag var dem nesten helt spist opp. Som et takk fra påskekaninen lå det to store egg. Påsken er reddet. 

P4026382

Fikk kamskjell til forrett da jeg ankom i går, men hovedretten var Lam.

Dævenduhansteike!!

P4026383P4026386

Avslutten kvelden forann peisen med musikk og rødvin. 

P4036387

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *