Hårtips til menn!

P4016274

 God morgen folkens, opp å hopp for det er påske.Jeg har fått en del forespørsler fra dere om jeg kan komme med tips på hvordan jeg styler håret mitt. Jeg har aldri laget en hår guide før, men vi kjører på siden det er dette som står på ønskelisten.

Mitt hår er veldig tykt så klippes nesten hver 14 dag for at jeg kan ha denne «Ananas» sveisen.  Jeg er veldig heldig som har ei venninne som sponser meg med klipp, men om dere bor i Oslo og har lyst på en time så kan dere booke timen hos Maja på Mint frisør bare si dere vil ha en Espen/ananas sveis ha ha.

Det eneste jeg bruker i håret er det man kaller for støv/saltvanns-pulver. Dette bruker du sammen med en hårføner. Det gjør at håret ditt vil få et bedre hold. Bare tenk om du er på ferie og bader i saltvann, den effekten du får av saltvann etterpå er det samme du får av støv/saltvanns-pulver. Jeg avslutter med litt spray på toppen og vips du er ferdig. Dette tar toppen 3-5 minutter.

Håper dette var godt nok beskrevet til dere som har sendt dette ønske innlegget. Er det noe dere ønsker på bloggen så si fra så skal jeg gjøre alt jeg kan for å få det til. Nå skal jeg spise en sein frokost og komme meg på trening.

Vi ses litt senere.

FotorCreated

1. Støv/saltvanns-pulver, fås kjøp til nedsatt pris HER. 2. Hårføner kan du kjøpe den HER. 3.Hårspray får kjøpt HER

P4016277

P4016280

P4016281

P4016284

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Men tar du i pulveret i vått hår? Og så føner du?

    Eller føner først, så pulver, og så spray?