Nå kan du sjekke inn på paradise.

IMG_1832

God morgen folkens, håper solen skinner hos dere i dag og rattataen får kjørt seg maximalt.Jeg har fått tidenes konkurranse å gi bort i samarbeid med Byetheticket.as. Du får ta med deg 5 av dine bestevenner og sjekke inn på luksus hotellet som du sikkert har sett på TV. Ja, det stemmer. Nå kan du bo på luksus hotellet alene med kompisene dine i 7 dager. Hvor fett er ikke det?

Selvsagt så er kost og drikker inkludert i pakken. Bare sånn at det er sagt så er det ingen kamera tilstede heller for innspillingen er ferdig. Du vil også få en butler som vil hjelpe med alt dere trenger under oppholdet.

Ps: Han kommer ikke inn med BREV!

IMG_1420

Jeg har selv jobbet i Mexico og bodd på dette hotellet 1 natt, så jeg kan love deg at denne turen vil du ikke gå glipp av.

IMG_1418IMG_1442

Alt du trenger å gjøre er å fortelle hvorfor nettopp du skal vinne denne fantasiske luksus reisen til Mexico, begrunn svaret godt fordi sjefene, eller dem som sitter i jurien på AS blir å trekke ut den med mest kreativ begrunnelse.

Masse lykke til. Nå må jeg løpe til pt timen min. Vi ses litt senere.

SkipOhoy.

PS: Byetheticket.as. står for Farvel til billetten.Aprilsnarr!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kona og jeg har vært igjenom et veldig tungt år med mye motgang. Hadde satt pris på denne turen for å ta med noen venner og takke de for støtten de har gitt oss dette året