Mote & klær!

Adlink

P3316185

God tirsdag folkens. I dag kan vi godt snakke om at denne mannen er virkelig klar for en liten påskepause. Jeg klarte faktisk å forsove meg til timen min hos EliteHelse klokken 10:00. Jeg skulle igrunnen gå av på Røa, men satt i min egen SnapChat verden og glemte å gå av på stoppet mitt. Den Snap`n jeg skulle sende til Caroline sendte jeg plutselig til alle, ha ha.

Det jeg gjorde hos Elite i dag skal jeg lage et innlegg om senere.Jeg har kjøpt meg ny sommerskjorte på MQ og noen freshe joggiser som jeg hadde lyst å dele med dere i dag. Sommerlooken for oss gutter kommer til å gå veldig mye i kortermede skjorter, dette er noe jeg digger. Det er litt for kaldt ute i dag så tok ikke av meg jakken, men skjorten er kortermede.

Skoene er helt fantastiske på og disse bruker jeg både til trening og lange gåturer. Det beste med disse skoene er at du kan justere dem ved å pumpe inn luft på sidene og slippe ut luften igjen slik at skoene blir tilpasset dine bein. Vi har alle forskjellige form på føttene.

Jeg har laget en liten shopping-guide til dere litt lenger nede i innlegget. 🙂

P3316194 FotorCreatedFotorCreated


P3316197P3316198P3316203 FotorCreated

Kortermede-skjorte HER! // Bag HER! // Ryggsekk HER! // Jeans HER! // Sko HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *