Viste du at jødene har feiret påske lenger enn kristne?

P2043054

Herregud folkens, god mandag og en riktig god påske.Dæven som tiden fly til tider. Jeg føler det nettopp det var påske, og woops så var vi her igjen med kakaoen i en termos og kvikk lunsjen i kjeften. Digg, digg, diggidiggi. Jeg er nettopp ferdig på trening nå, har tapt med budkrig og skal nå kose meg med middag og jobb.

Jeg elsker igrunnen å ha by-påsken for da reiser alle andre bort. Byen er stille, treningssenterene har nesten ikke besøk så jeg kan kose meg med alle apperatene helt alene. Folk du møter på gaten er super blide for de skal på fest  og kan sove kjempe lenge dagen derpå. Påske altsår, man skal virkelig ikke undervudere denne kristen høytiden.

Viste du at jødene har feiret påske lenger enn kristne, ikke rart jeg digger mine jødiske venner.

Eneste med mine jødiske venner er at dem kan bli litt små irretable når dem har fastetiden sin, da snakker vi lavt blodsukker, kanskje mitt neste prosjekt skal være å lure inn litt hemmelig mat i fastetiden dems? Neida, man skal respektere hverandre. Jeg synes det er mye hyggeligere å komme på besøk med en deilig hjemmelaget pizza og spise den rett forann kompisene mine, ha ha ( Frekkefaen)

Jeg må jobbe litt nå sånn at jeg kanskje ikke taper neste budrunde, men vi ses om ikke alt for lenge. Husk du kan forsatt sende meg en mail om du ønsker å bli personlig trener ( EspenHilton@gmail.com) så fikser AFPT en fin avtale for deg/dere.

Shallabaisen så lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *