Bli kvitt kne & ryggsmerter når man trener.

                                                                                                                                                                        Adlink

P3095204

God ettermiddag spreke mennesker, nå begynner denne bloggen å handle mye om trening kjenner jeg, men ser jo at det faller i smak så da forsetter jeg litt til.Jeg tenkte jeg ville dele et par tips med dere. Jeg har løpt ekstremt mye i mitt liv. 5 mil i uka har det faktisk blitt til tider, men nå er jeg mer på styrke trening enn bare kondisjonstrening. Jeg har fått det man kaller for løpebein, det vil si at beinene mine kan få litt vondt spesielt rundt kneet når turene blir for lange eller om belastingen blir for stor. Min bestevenn på trening har da blitt Trainer roller. Denne bruker jeg både til å varme opp eller når jeg skal strekke godt ut etter trening.

Dette er et gratis helse tips for oss alle. Jeg elsker denne lille rulla, og det tror jeg du også kommer til å gjøre. Den er perfekt for all type trening og du vil virkelig merke en stor forskjell.

FotorCreated

På bildet under kan du se hvordan du plasserer massasjerullen for å treffe ryggen, lats og brystmuskelen.

Pictures174-850x425

 Her blir alle sider av låret massert:

Pictures175-850x425

Så, til slutt legger og rumpemusklene:

10-1-850x892 FotorCreated

FoamRoller kan du bestille HER!

FotorCreated

Barrel Roller kan du bestille HER!

FotorCreated

Rumble Roller kan du bestille HER!

FotorCreated

Rumble Roller (X-firm) kan du bestille HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Har rumble roller og den er sykt digg! Men jeg er litt for dårlig å komme på å bruke den.. wææ! MÅ bli flinkere!

  2. du, kan du ikke skrive om øvelser som er skadeforebyggende ved vanlige skader? f.eks jumpers knee, vondter i rygg, og skuldre?