Noen ting som virkelig kan irritere meg, er deg på bussen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndagsmorgen folkens, ryggen min er bedre i dag så denne gutten er på vei til skolen. Gledes!Det er ikke så mye jeg irriterer meg over igrunnen, men det finnes et par småting. Mulig du har tenkt samme tanke som meg eller så er du nettopp dem jeg skal referer litt til nå.

Nå er jeg en person som ikke liker å klage eller stresse, fordi jeg føler uansett hva man gjør så kommer ting til å ordne seg til slutt. Jeg springer aldri til bussen og løper heller aldri for å rekke trikken.

Jeg setter alltid av litt tid til meg selv for å gjøre den jobben jeg har og de leksene jeg må lese på. Alenetid er viktig for å ha fokus og oppnå resultater for deg selv og enda viktigere er å la stress ligger langt borte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Venter jeg på bussen som foreksempel skal ta meg fra Frogner til Sagene (10min avstand) så ser jeg ofte folk løper for å rekke denne bussen eller trikken. Hvorfor gjør de igrunnen det? Det kommer en ny buss hvert femte minutt.

Eller hva med de som allerede sittter på bussen som stresser enda mer bare for å komme seg av? De reiser seg opp 3 minutter før deres stopp. Bare for å stå klar til å komme seg ut og da må jo alle andre som har funne sin plass flytte på seg igjen, WHY? Du kommer ut liksom selv om du blir sittende til du er ved veis ende. Jeg skjønner meg liksom ikke helt på dette.

Skal vi snakke om det å ta fly? Det er jo enda værre. Okay, hvorfor er det så sykt viktig å komme seg inn i flyet først? Du har jo betalt for sete ditt så det kommer ingen til å ta fra deg. Og hvorfor må man reise seg opp med en gang flyet stopper? Er det deilig å stå oppreist i 7 minutter før man i det hele tatt slipper ut? Når endelig flymannskapet åpner opp disse dørene så er det som å se på en haug med mennesker som venter på verdens største januar salg, dem puffer og peser bare for å komme seg for ut. I really dont get it!

Jeg skjønner meg ikke helt på disse rutinene vi mennesker har laget. Er vi blitt en genrasjon av overstressede mennesker som bare går å venter på et hjerteinfarkt?

En annen ting er når man går på gaten. Noen ser på deg og smiler, hvorfor smiler man ikke tilbake, Det første man gjør er å bruke telefoenen for å sende ivrige smsèr eller så tar man øynene ned i bakken? Hvorfor er vi så redde for det fremmede? Det kan faktisk være din fremtidige kjæreste du går forbi, har du tenk på det? Kanskje du vil si hallo neste gang 🙂

Håper dere får en stressfri søndag, husk å blunk til personen du går forbi, you never know. See a later!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hehe! Ler litt for meg selv her 🙂 Folk! En ting til med bussen. Hva skjer med at folk må gå INN, før du kommer deg ut?! Slapp av, bussen kjører ikke fra deg!