Bli personlig trener, la oss jobbes sammen folkens!

P3296161

God søndagskveld folkens, da var bevegelser og skadeskolen over for denne gang. Herreminhatt hvor mye jeg digger denne AFPT skolen. Jeg lærer så sykt mye om kroppen og hvordan den kan tilpasse seg forskjellige oppgaver hele tiden, sykt spennende.Jeg satt faktisk på sengen i går og leste i over 6 timer på helgens trenings oppgaver, forsatt ikke helt klok på alt som skjer, men et skritt nærmere har jeg kommet så det lover hvertfall godt 🙂

I dag har vi fått lov til å være personlig trenere for hverandre. Vi ble alle delt inn i grupper på tre stykker hvor jeg selvsagt han som skulle være førstemann ut. Helt ærlig folkens, så var jeg så nervøs fordi jeg går i klasse med så mange flinke studenter. (Prestasjonsangst much?)

Min oppgave ble å tilrettelegge en treningsplan for min klient som hadde en tidligere skade i skulderen, litt små trent fra før av og hans største ønske var å bli mer definert som person. Timen skulle ta 30 minutter. Jeg bare AAAIIIIKKK!!!!!! Jeg er en perfeksjonist i ting jeg gjør, og enda så kan jeg ikke navnene på alle musklene vi har i kroppen, så litt freakface ble det oppe i toppknotten.

Jeg tror jeg fikk dette veldig bra til for det er tross alt første gang jeg kjører en pt time. Nei folkens, dette har bare gitt meg enda mer blod på tann for å bli best mulig personlig trener til mine fremtidige klienter. Dæven vi kommer til å få noen morsome og effektive timer sammen. Håper jeg blir å trene noen av dere som leser bloggen min, hvor fet hadde ikke det vært a?

Har du en drøm om å bli personlig trener så send meg gjerne en mail så ordner jeg et fint avslag i prisen på AFPT skolen til dere, min mail er EspenHilton@gmail.com. I fix it for ya. Kanskje vi en dag skal begynne å jobbe sammen, gøy, gøy!

Nå skal jeg løpe til neste avtale, men vi ses senere. SkipOhoy!

P3296162P3296151

 

P3296167

P3296168

P3296170

P3296175

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *