Lungo, a taste of Nespresso

//skrevet i samarbeid med Nespresso Lungo

P3246074

God morgen folkens, dere vet jo hvor mye jeg er glad i kaffe og MÅ ha det hver eneste dag. Jeg er til tider faktisk litt for glad i det og kan fort ende opp med å drikke 6-7 kopper på en dag. Det er nesten litt flaut om du spør meg, men jeg får hvertfall jobben gjort.Det som er så morsomt er at jeg fikk en telefon fra Nespresso Lungo her om dagen og de hadde lagt merke til at jeg drikker mye kaffe så lurte på om jeg kunne tenkte meg å teste ut dems Nespresso Lungo varianter. Hell yeah, skrek jeg fra den andre telefonlinjen.

I går fikk jeg denne deilig posen med Nespresso Lungoer levert på døren, og nå sitter jeg her ved morgenkontoret og storkoser meg med den fjerde koppen, koppen, koppen, koppen.(Energikick) ALTSÅ, fader dette likte jeg virkelig. Kjenner at denne Lungo`n fort bli min nye sjokolade. Det er hvertfall mye mindre kalorier enn de sjokoladene jeg trykker ned i kjeften, ha ha. Bare sånn at det er sagt så er Lungo en kaffe som skal nytes i en stor kopp.

Nei folkens, nå er det dags for å dra fredagen igang her. Jeg ønsker dere alle en deilig og varm Nespresso Lungo dag. Digger du kaffe like mye som jeg gjør, så går jeg lett god for denne Lungo`n. Nam nam.

P3246094


P3246017

P3246022

P3246025


P3246036

P3246037P3246088

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kul kopp! Har samme …med T da.
    Hvilke er dine favoritt kapsler? Mine er Kazaar, Rosabaya og Fortissio Lungo. Coffee on!