The must have shoes for summer 2015!

P3246003

Halla folkens, dette er en liten throwback fra i går da det forsatt var varmt og ingen snø!Ikke bare er Oslo fylt med snø i dag, men det er også hele SnapChat. Snøstorm på Cyberspace tar av med andre ord.

I dag har jeg laget en deilig shopping liste til dere, hvor jeg også har lagt til sko for dere jenter. Jeg har merket at dette er noe dere liker så da gjør jeg som blogg gudene sier (dere)

Jeg mener at disse Nike skoene er the one to have for sommeren 2015. Super freshe farger og det er som å ha sokker på seg. Det beste med disse skoene er om du har gnagsår kan du forsatt trene, hvor digg er ikke det? Jeg hater å ikke få trent bare fordi jeg har gnagsår, så det er bare å springe på mølla så mye du kan med disse skoa. 

Det er heller ikke en reklame jeg gjør for Nike, men et tips til dere som leser bloggen min. Hater falske reklamer!

I kveld skal jeg skal igrunnen på to fester, men kjenner jeg meg rett så blir jeg sittende hjemme å jobbe fordi det synes jeg faktisk er mye mer spennende enn å dra på fylla og ha «smalltalk» med folk som ikke klarer å se deg i øynene når dem snakker med dem, det virker som dem jakter etter andre mennesker som er mer interessant enn deg. Har dere noen gang opplevd dette? Du står og snakker, men blikk kontakten med den du snakker med er over alt, og med en gang det kommer nye folk inn i rommet så kan det virker det som den du snakker har puttet adralin inn i øynene. Jeg blir jo svimmel av å se på dem. Hei hei, jeg er her, ikke der borte!

Ja, ja vi er alle forskjellige, men hold fokus folkens for desperat kler ingen. Jeg skal kaste i meg kaffen nå og gjør meg klar til å gå på litt visninger. Jeg vil invistere i leiligheter, det er min nye plan for de neste årene. Vi ses litt senere til en deilig RedBull kopp. Skip O hoy!

FotorCreatedFotorCreated

Jeans: HERE. Shoes for man : HERE. Shoes for ladys HERE  Denim-Shirt. HERE. Belt: HERE (Adlink)

P3245987

P3245988

P3245973P3245977

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Looking good Espen:-)