Tarmskylling er noe dritt! Gratulere med dagen for det.

P3195599

God kveld dere, har dere hørt om tarmskylling? Eller har dere hørt at dette er blitt gitt i gebursdagsgave til noen før? Well, hello og la meg fortelle.Jeg liker å være litt crasy, spontan og finne på mye sprell så da noen jeg bryr meg om skal feires gjør jeg litt ut av slike ting. Kjæresten min har gebursdag og da tenkte jeg å gi en minneverdig gave, så jeg booket en time på EliteHelse og fortalte at du kan ta bane 5 til Røa og gå til adresse «Vækerøveien 205A». Der ringer du på og gaven din er klar klokken 13:00. Det som ventet var en tarmskyllings time og en deilig dose vitamin cocktail etterpå.

En av grunnene til at jeg har valgt denne gaven er også fordi jeg mener dette er en bra ting å gjøre, en virkelig rens og påføring av vitaminer etterpå, og det er jo en litt mer kreativ gave å gi da, eller? Den store gaven kommer i morgen klokken 15:00, stay tuned!

Selv testet tarmskylling mange ganger, og for meg funket dette. Det er nesten 5 år siden jeg sleit med det som kalles Candida. Det er antatt at rundt 70 prosent av Europas befolkning har Candida. Den kan være harmløs, men den kan også forårsake store problemer som:

 • Følelse av utmattelse
 • Gjentatte infeksjoner og betennelser
 • Gjentatte forkjølelser
 • Allergier
 • Tørre slimhinner
 • Eksem
 • Klønethet og konsentrasjonsvansker
 • Kronisk trøtthet
 • Regelmessig hodepine
 • Ustabilt blodsukker
 • Psykisk ustabil, dårlig humør
 • Menstruasjonsproblemer, PMS
 • Kalde hender og føtter

Begynner Candida`n å blomstre så kommer problemet, og da skal jeg love deg at du vil gjøre alt du kan for å få den ut av kroppen.

P3195585

P3195584


P3195587

Jeg må le litt, men koste meg masse min egen vitamin cocktail! Jeg vet at kroppen ikke får i seg nok grønnsaker så en cocktail gjør susen. 

P3195591

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *