Back on the healthy track!

P3185499

Jacket/ Primark. Jeans / H&M. Shirt / NN07.

Happy day folkens, endelig er jeg på bedringens veg. Dette skal jeg feire med en overraskelse for min kjære. Tidspunketet for overraskelsen er satt til klokken 13:00. Time to do some crasy stuff, ha ha. Følg med på SnapChaten min for å se hva det er.Jeg satt i hele går og gjorde Pt-prøver og har nå bestått 3 stk av 13. Holder på med nummer 4 for øyeblikker, dette blir nok den siste jeg tar før jeg reiser i morgen. Destinasjonen er secret, men avsløres i morgen siden det er en gebursdagsgave.

Jeg holder også på med noen spennende prosjekter om dagen, om det største prosjektet går i boks vil det si at jeg har sikret meg Norges råeste blogg avtale, da krysser vi bare fingrene for at alt går den rette vegen og at jeg kan dele dette med dere, for fy faen, dette er sykt. Nå ble dere nysgjerrige nå tenker jeg, x- fingerene folkens.

Jeg får sette meg ned litt med skole igjen nå, men dere? Kjenner du/dere noen som kunne tenke seg å bli personlig trenere? For om det, så kan jeg skaffe dem en billigere skole gjennom AFPT hvor jeg studerer om dagen, det er sykt hyggelig, og satans så lærerik. Gi tipset videre til noen dere kjenner som ønsker seg en Pt-utanning så ordner jeg en fin utanningspris til dem, send meg en mail på EspenHilton@gmail.com. Sammen kan vi personlige trenere redde liv og det føles sykt bra.

Vi ses litt senere, hipp hipp for dere og hipp for meg. 

P3185502


P3185520

P3185521

P3185525

P3185526

P3185534

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Jeg har tenkt til å ta det i september i kr.sand i år:-)