Mine topp 5 hjemmetreninger, & topp 5 musikk favoritter.

P2022951

God morgen dere, onsdag og forsatt tett i trynet. Jeg har ikke tid til forkjølelse nå midt opp i alt som skjer, klikker for meg! Det er vel kroppen som bare sier take it easy dude!I dag skal jeg gi dere mine topp 5 for øyeblikket innen noen sjangere. Disse er dem jeg følger med på/ser på/hører på eller bare er litt små fan av om dagen. Jeg kjenner jeg trenger å komme meg ut av leiligheten snart, men formen sier nei. Jeg tok også min andre personlig trener prøve i går og besto, sykt happy for anatomi kan gå å legge seg as! Håper dere får en fantastisk dag.

Musikk: Topp 5.

1. Kygo – Stole The Show (ft. Parson James) År 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=jWYvF5YB5Vs

2. Darin – Ta Mig Tillbaka. År 2015

3. Kelly Clarkson – War paint. År 2015.

4. Rihanna And Kanye West And Paul McCartney – FourFiveSeconds. År 2015

5Mat Kearney – Heartbreak Dreamer (Just Kids) År 2015 Hele sangen finner du på Spotify.

Trening Topp 5.

110 minutters magetreing hjemme.

2. Bryst trening hjemme.

3. Bein trening hjemme.

4. Nedre del av rygg og mage trening hjemme. 

5. 37 minutters full cardio hjemme

Serier Topp 5. Fantastisk å ha nå som jeg er syk. 

1. Stalker. År 2014 IMDB : 7,7 Serien kan du se via denne linken HER!

2. How to get away with murder. År 2014, IMDB: 8,3. Serien kan du set HER!

3. Gotham. År 2014, IMDM;8,3 Liker du Batman, elsker du denne serien.

4. Secrets & lies.År 2015, IMDM 7,5. Serien kan du se HER!

5. Mom. År 2013, IMBD 6,3. Syk morsom serie om mor og datter som er tilbake fra rehab, den ser du HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *