Glemte å ta Malaria tabelettene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag folkens.Helgen er over og jeg har vært så forbanna heldig å fått meg en aldri så deilig forkjølelse, host, host og litt mer nysing. Jeg bare ååå hælvete, jeg har jo glemt å ta 2 av mine malaria tabletter!! Nei, tror faktisk ikke det er så farlig igrunnen (I hope) Jeg skulle hatt PT time klokken 09:00 i dag, men har booket den om til i morgen, så nå håper jeg bare at jeg blir frisk.

Det som er bra med å være syk er at kroppen kan få litt ro, ikke at jeg like å ha det rolig, men må man, så må man. Dagen skal jeg ha hjemme i sengen og ta PT prøvene på nettet, håper jeg består for om ikke må jeg vente 1 uke til jeg kan ta prøven igjen.

Jeg reiser også ut av landet om 4 dager, så mååå bli frisk, hvor jeg reiser kan jeg ikke si enda, fordi jeg har kjøpt denne turen i gebursdagsgave til kjæresten, så its all a secret for now

Jeg har laget en liten stjel stilen look til dere i dag, så shop to ya drop. Ses litt senere flotte folk.

 

FotorCreated

1. Jacket HERE. 2. Shoes HERE. 3. Shirt HERE. 4. Bag HERE. 5 Jumper HERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *