Velkommen weekend, du har vært savnet!

                                                                                                                                                                     Reklame

P3075168

Weekend, jippi! Endelig er fredagen her, siste innspurt hos ICON. Det kjennes faktisk fantastisk ut.Jeg skal nå på noen møter, og videre på skolen i kveld. Jeg skal være på skolen hele helgen, helgens skole skal gå i ernæring og det er virkelig noe jeg liker. Jeg håper bare vi får en bra foreleser, noe av det verste som finnes er lærere som ikke klarer å lære bort ting, evt dem som bare snakker om seg selv og avslutter med skjønner DU?, SKJØNNER DU? Ææææ nei, det gjør jeg faktisk ikke! 

P3095207

Søndag får vi besøk fra Vennesla. Da skal vi knærte opp en flaske rødvin. Gleder meg til litt rødvin faktisk ha ha. Noen ganger trenger kroppen et par glass vin og bare slappe av. Skal dere drikke litt rødt i helgen? Husker i gode gamle dager når det gikk i hjemmebrent, ha ha. Er det en sånn bygdeting? Tror ikke hjemmebrent er så pop i storbyen ass. Nei, vi bygdefolk er unike med vår Umbro-genser og 96% hjemmebrygget. Digger bygdefolket.

P3095204

Vi ses litt senere for en aldri så liten dram. Snæææææækkes!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *