Denim on Denim, its like beeing blue daba di daba da!

P3115325

Jacket / Zara. Shirt / RalphLauren. Shoes / Zign. Jeans / H&M. Shades / Specsavers.

God torsdag fin folket på internett, how`s it going?Føler meg virkelig som en levende blåmandag som er på gåtur i dag. Men blått er fint og det er også jordbær, ikke noen sammenheng, så ikke tenk mer på det.

Ta heller å nyt kaffen din og si til deg selv at i dag blir det en sykt bra dag. I dag kommer jeg til å få gjort unna det meste før helgen kommer, og i dag skal jeg trene hvertfall 30 minutter. Du vet du får det til, its all in ya head.

Jeg har selv PT time klokken 10:00 så er det rett ned på kontoret å jobbe sammen med hu Lenemor. I morgen er det skole igjen. Jeg måtte droppe to dager på skolen sist slik at jeg kunne være med på Tanzania prosjektet med Specsavers, så ligger litt bakpå med skolearbeidet, men det ordner seg folk snille gutter.

Vi ses litt senere, denne duden må styrte kaffen og komme seg videre med dagen. Å hei hvor det går!

P3115323


P3115327P3115328P3115329

 Tyggistrenden som Britney Spears startet på 1900 tallet er virkelig ikke inn igjen!

P3115330

P3115331

P3115334

@EspenHilton on Instagram & EspenHilton on Snapchat for more live video.

See ya later!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hvor er jakken fra?